Huisartsenpraktijk
Dorpsstraat 8b, Meijel T 077 - 466 36 36

Afspraak maken

Afspraak maken?

In onze praktijk wordt iedere werkdag spreekuur gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd van tevoren een afspraak maken met de assistente.

U kunt op elk gewenste tijd online een afspraak maken, of telefonisch afspraak maken op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur en op maandag, dinsdag en vrijdag van 15.00 en 17.00 uur. 

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is speciaal opgeleid om een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Vervolgens zal zij samen met u een afspraak inplannen. 

Voor een afspraak bij de huisarts wordt 10 minuten gereserveerd. Indien u meer tijd nodig heeft (bijv. voor meerdere klachten of een gesprek), geef dit dan aan bij de assistente of plan online 2 afspraken achter elkaar in. 

Voor het maken van een afspraak voor het bevolkingsonderzoek mag u een afspraak inplannen bij de assistente, dit kan alleen telefonisch. 

Voor acute klachten is het altijd beter om de assistente te bellen

Afspraak bij de assistente

De afspraken bij de assistentes worden alleen telefonisch gemaakt. Dan kunnen ze een inschatting maken voor de benodigde tijd. Klik hier om te zien waarvoor u bij onze assistentes terecht kunt.  

Bloedprikken kan alleen op afspraak. 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.

Graag voor 10.00 uur bellen voor het aanvragen van een huisbezoek.