Orthomoleculaire praktijk
Dorpsstraat 8b, Meijel T 077 - 466 36 36

Afvallen met hypnose: permanent resultaat zonder stress!

Heeft u al diverse diëten geprobeerd maar steeds zonder het gewenste resultaat? Of was het moeilijk om het resultaat vast te houden? U bent zeker niet de enige die dat heeft meegemaakt. Het steeds weer blijven proberen vast te houden aan een dieet is voor velen een bron van stress, en juist stress maakt gewichtsverlies op lange termijn moeilijk.

Mensen met overgewicht zijn allemaal verschillend. De een heeft onbeheersbare ‘cravings’, de ander eet voordat hij/zij naar bed gaat, weer een ander juist bij emoties, en nog een ander blijft misschien wel eten. Ook zijn er veel mensen die eigenlijk niet goed weten waarom ze nog steeds een overgewicht hebben, Doen alles wat ze kunnen, eten gezond, sporten en toch blijft het gewicht te hoog.

Hypnose Centrum de Peel biedt u de juiste begeleiding bij het afvallen door middel van hypnose, om op een natuurlijke en plezierige manier een gezond gewicht en levensstijl te behouden. Uw onderbewustzijn is in staat om ongezonde gewoonten helemaal te vervangen met gezonde gewoonten.  Door de directe communicatie met het onderbewuste in de hypnotische staat, kunt u veranderingen initiëren die u van harte wenst zodat u van het leven kunt genieten.

Heeft u vragen omtrent het afvallen met hypnose? Stel deze gerust aan ons middels het contactformulier of maakt direct een afspraak voor een hypnosesessie.

Afvallen door middel van hypnose werkt!