Orthomoleculaire praktijk
Dorpsstraat 8b, Meijel T 077 - 466 36 36

De Virtuele maagbandoperatie of Hypnotische maagband

Voor mensen met obisitas (BMI > 30) (bereken hier je BMI) biedt de virtuele maagband dezelfde resultaten dan een echte, operatief ingebrachte maagband (gastric band) waarbij uiteraard alle risico’s uitgesloten worden*.

Voor mensen met een lagere BMI die toch graag blijvend enige kilo’s willen afvallen, raden we de hypnoslim sessie aan. 1 á 2 HypnoSlim sessies zijn ruim voldoende om in dit geval het gewenste resultaat te behalen*.

*De resultaten kunnen per persoon verschillen.

Wat is de virtuele maagband?
De virtuele maagband of hypnotische maagband is in tegenstelling tot een operatief ingebrachte maagband een aangename ervaring zonder enige risico’s. De virtuele maagband gaat een leven lang mee en is daarnaast ook nog eens kosteneffectief. De wachttijden zijn kort, je kunt vrijwel meteen beginnen om je leven in vele opzichten te verbeteren. Ben jij een emotie-eter, zwaarlijvig of wil je nu eindelijk gewoons eens je ideale gewicht bereiken zonder er bij na te hoeven denken, dan is de virtuele maagband een cadeautje voor je zelf!

Het programma bestaat uit 4 hypnosesessies met tussenpozen van ca. 2 weken. Bij alle sessies wordt nader ingegaan op jouw persoonlijke wensen en doelstellingen. Jouw hypnotherapeut zal je gedurende deze periode bijstaan in de vorm van e-mail contact. Ondersteuning vindt verder plaats aan de hand van een werkboekje met opdrachten en tips voor een sneller resultaat. Veel mensen zijn je al voorgegaan. 

Voor meer informatie verwijs ik u graag: virtuelemaagbandoperatie.nl
Reserveer uw afspraak via de volgende link: virtuelemaagbandoperatie.nl/reserveren