Coaching en Counseling
Dorpsstraat 8b, Meijel T 077 - 466 36 36

In een gezond bedrijf werken gezonde mensen

Mensen die goed “in hun vel zitten” zijn vaker productief, vol energie en gaan graag naar hun werk. Uit jarenlange ervaring als leidinggevende en manager in de gezondheidszorg, alsook mede-eigenaar van een bedrijf erken ik het belang van gezond personeel wat graag de handen uit de mouwen steekt. Er spelen vaak meerdere factoren als een medewerker (dreigt) te uit vallen. Hier kunt u als bedrijf preventief op inspelen om zo uw verzuim zo laag mogelijk te houden.

Drijvende kracht achter Coaching & Counseling de Peel is Angelique Elens, zij is gediplomeerd coach, counselor, conflictbemiddelaar en hypnotherapeut. Angelique is ingeschreven bij de NFG en de RBCZ en heeft haar Post-HBO opleiding gevolgd bij Psychodidact te Waalwijk. Als psychodidacticus© werkt Angelique curatief om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Ze is gecertificeerd CSR-coach.

“Vanuit mijn ervaring in de gezondheidszorg heb ik gemerkt dat ik graag met mensen werk. Als klankbord en spiegel help ik je in je proces naar je doel. Dit doe ik met respect, gelijkwaardigheid en met de nodige humor. Puttend uit de opgedane kennis maar zeker ook vanuit persoonlijke ervaringen, help ik je graag op weg.”
Angelique Elens - Coach, Counselor, Conflictbemiddelaar en Hypnotherapeut