Orthomoleculaire praktijk
Dorpsstraat 8b, Meijel T 077 - 466 36 36

Genoeg van je problemen? Stop met zoeken!


Directe hypnose is een revolutionaire therapie die vaak vele malen effectiever is dan andere therapieën! Hypnosecentrum de Peel is gespecialiseerd in de directe toepassing van hypnose, het teweegbrengen van veranderingen die vanuit het onderbewuste ingeleid worden. Denk bijvoorbeeld aan fysieke of mentale gezondheidsklachten, problemen bij kinderen, pijnklachten, stoppen met roken of overgewicht.

De persoon achter Hypnosecentrum de Peel is gediplomeerd hypnotherapeut Angelique Elens, zij is ingeschreven in het Register voor Hypnotherapeuten en heeft haar opleiding tot hypnotherapeut gevolgd bij Hypnosecentrum Nederland en bij het OMNI trainingscentrum. Angelique geloofd dat een iedereen alles in zich heeft voor positieve verandering, ze is overtuigd van het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest. Angelique werkt samen met Hypnose Centrum Nederland. 

  “Het hypnosevak heeft mij geraakt door de unieke mogelijkheden, om in korte tijd, positieve en duurzame veranderingen in lichaam en geest, te bewerkstelligen. Het is mooi om mensen te helpen deze bronnen in zichzelf te vinden. De kracht van derecte hypnose zie ik keer op keer bewezen in de praktijk.”

Angelique Elens - Hypnotherapeut