Orthomoleculaire praktijk
Dorpsstraat 8b, Meijel T 077 - 466 36 36

Wat is hypnose?

Directe hypnose is een staat van enorme focus van het bewustzijn waardoor het onderbewustzijn toegankelijk wordt voor suggesties. Het is een volledig door uzelf gecontroleerde, aangename belevenis waarin u uw wensen kunt bereiken. Het is goed te weten dat er geen sprake is van slaap of bewustzijnsverlies. U hoort meestal alles en vaak kunt u zich veel van de sessie herinneren. De hypnosetherapeut kan niemand iets laten doen wat de persoon niet zou willen doen. Het angstbeeld om in hypnose te blijven is onterecht.

Bij Hypnosecentrum de Peel streven we naar harmonie tussen lichaam en geest. Directe hypnose wordt hierbij alleen gebruikt voor positieve doeleinden. Vaak bent u na 1 sessie van uw klachten of probleem af. We hebben oog voor goede nazorg, indien gewenst kan hypnose gecombineerd worden met persoonlijke begeleiding zoals Coaching en Counseling.

Wat houdt een sessie bij Hypnosecentrum de Peel in?

Op de dag van de afspraak beginnen we met een kennismakingsgesprek, u krijgt daarin uitleg over het proces en we beantwoorden eventuele vragen. Centraal in dit gesprek staat uw klacht of probleem. Wat wilt u graag anders, wanneer levert het geen problemen op, en wanneer juist wel?

Daarna volgt de directe hypnose, het deel van de sessie waarin de verandering zal plaatsvinden.

Na de hypnosesessie wordt u indien nodig voorzien van adviezen of - in bepaalde gevallen - een audiosessie voor zelfhypnose ter ondersteuning. Ook na de sessie zijn wij betrokken en volgen wij graag uw vorderingen.

Belangrijk:

HYPNOSE IS GEEN VERVANGING VOOR MEDISCHE ZORG. U DIENT DE ADVIEZEN VAN UW ARTS OP TE VOLGEN!