Huisartsenpraktijk
Dorpsstraat 8b, Meijel T 077 - 466 36 36

Reizigersadvies Reisprik.nl

Reizigersadvisering 

Voor veel 'verre' vakantiebestemmingen worden vaccinaties geadviseerd. Wij zoeken graag voor u uit wat voor uw vakantiebestemming aangeraden wordt volgens de landelijke richtlijnen. Een gezonde voorbereiding begint tenminste 4 tot 6 weken voor aanvang van uw vakantie.

Intake

Gezondheidsrisico’s verschillen per regio, per seizoen en per patiënt, daarom vragen we u om zo volledig mogelijk het intakeformulier in te vullen en daarnaast een kopie van uw reisbeschrijving en/of routekaartje toe te voegen. Indien u in het bezit bent van een vaccinatiepaspoort (geel boekje), voeg dit dan ook toe. Op basis van deze informatie wordt samen met de arts bekeken welke risico’s u loopt.

Reisprik

Onze praktijk is aangesloten bij Reisprik.nl , via deze website kunt u een afspraak maken en de benodigde gegevens invullen.  

In onze praktijk is drs. Elens gediplomeerd reizigersgeneeskundige en aangesloten bij het LCR. Assistentes Lisa en Renske doen de intake en geven het advies na overleg met een van de artsen.

Kosten/vergoeding

De actuele prijzen kunt u vinden op de site van reisprik.nl

Reizigersadvisering valt niet onder de basiszorg. Meestal worden reizigersadviezen en bijbehorende vaccinaties wel (deels) vergoed in het aanvullend pakket, dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar. U dient het advies contant af te rekenen in de praktijk, u ontvangt van ons een nota om bij uw zorgverzekeraar in te dienen.