Coaching en Counseling
Dorpsstraat 8b, Meijel T 077 - 466 36 36

Positieve Verandering

Coaching en Counseling de Peel staat voor Positieve Verandering. Het zelf oplossend vermogen van de mens is een van onze belangrijkste uitgangspunten. Dit biedt uitzicht op persoonlijk leiderschap. Hierdoor kunt u leiding geven aan uw leven waarmee u het beste uit uzelf en anderen kunt halen, fijne relaties kunt onderhouden, op een prettige manier kunt samenwerken en opbouwend kunt communiceren.

Drijvende kracht achter Coaching & Counseling de Peel is Angelique Elens, zij is gediplomeerd coach, counselor, conflictbemiddelaar en hypnotherapeut. Angelique is ingeschreven bij de NFG en de RBCZ en heeft haar Post-HBO opleiding gevolgd bij Psychodidact te Waalwijk. Als psychodidacticus© werkt Angelique curatief om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Ze gecertificeerd als G-coach en als CSR-Coach

“Vanuit mijn ervaring in de gezondheidszorg heb ik gemerkt dat ik het heerlijk vind om met mensen te werken. Als klankbord en spiegel help ik je in je proces naar je doel. Dit doe ik met respect, gelijkwaardigheid en met de nodige humor. Puttend uit de opgedane kennis maar zeker ook vanuit persoonlijke ervaringen, help ik je graag op weg.” 
Angelique Elens - CSR-Coach, Counselor, Conflictbemiddelaar en Hypnotherapeut

‚Äč