Coaching en Counseling
Dorpsstraat 8b, Meijel T 077 - 466 36 36

Tarieven en vergoedingen

Werkwijze en tarieven

U mag verwachten dat er na aanmelding binnen twee weken een kennismaking gesprek gepland kan worden. Dit gesprek van 30 minuten is vrijblijvend en kosteloos. 

Het kennismaking gesprek is een oriënterend gesprek waarin duidelijk wordt of we samen aan het werk zullen gaan. Tijdens dit gesprek wordt toelichting gegeven over de kosten van de therapie. Als de overgang gemaakt wordt naar therapie zullen er afspraken gemaakt worden over de duur en de frequentie van de therapie. Er kunnen ook avonds gesprekken gepland worden zolang daar ruimte voor is.

Mocht er naar aanleiding van uw wens en vraag andere hulp geïndiceerd zijn dan kan er professioneel worden doorverwezen naar andere therapeuten of instellingen waar tegemoet gekomen kan worden aan uw wensen.

Een vervolggesprek duurt 30 tot 120 minuten, dit wordt in onderling overleg vastgesteld

€ 90,00 per uur.

Betalingen zijn contant of met pin ter plaatse.

Werkgevers ontvangen een offerte op maat. zie het gedeelte Bedrijven

Mocht je verhinderd zijn, laat het ons dan tenminste 24 uur van tevoren weten, anders zijn we genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Download onze algemene voorwaarden.

Vergoedingen door uw zorgverzekeraar

Counseling is niet standaard opgenomen in de basisziektekostenverzekering. Door de registratie bij onderstaande beroepsverenigingen zijn er vaak wel vergoedingen mogelijk in een aanvullend pakket. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.                             

  Coaching & Counseling de Peel is geregistreerd lid van De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg   (NFG) Registratienummer: 6706267453
 
rbcz logo   Register Beroepsbeoefenaren Complimentaire Zorg (RBCZ) 
Registratienummer: 809977R

                     Aangesloten bij tuchtrecht voor Complementaire Zorg
                                     

 

Wanneer u niet voor vergoeding in aanmerking komt kunt u een individueel coulanceverzoek indienen bij uw verzekeraar. Dit biedt geen zekerheid op vergoeding.

AGB-Code Zorgverlener: 90-046424
AGB-Code Praktijk: 90-55054

Wij declareren onder code 24504: Behandeling overige psychosociale therapie.

Aftrekpost inkomstenbelasting

Wanneer u een verwijzing hebt van uw huisarts en uw verzekering niets vergoedt is het  mogelijk stressmanagement (counseling) als aftrekpost op te voeren bij de inkomstenbelasting (onder de noemer psychosociale hulpverlening).